За опит за удар с дронове по резиденцията на руския президент

...
За опит за удар с дронове по резиденцията на руския президент
Коментари Харесай

Киев атакува Кремъл с дронове

За опит за удар с дронове по резиденцията на съветския президент Владимир Путин в Кремъл оповестяват от президентската администрация в Москва. Нападението е осъществено нощес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10345
" Към Кремъл са били ориентирани два безпилотни летателни апарата. В резултат на своевременните дейности на военните и специфичните служби благодарение на радиолокационни системи, устройствата са били изведени от строя. В резултат на рухването им и разпиляването на осколки на територията на Кремъл няма жертви и материални вреди ", се показва в известието.

Руският президент Владимир Путин не е потърпевш и продължава да работи както нормално, съобщава пресслужбата на президента.

" Оценяваме тези дейности като плануван терористичен акт и нападение против президента, осъществен в навечерието на Деня на успеха - 9 май, на който е планувано наличието и на задгранични посетители. Президентът на Руската федерация не е потърпевш при терористичната офанзива. Работният му график не е претърпял никакви промени, продължава да работи както нормално ", допълват в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР